— vrijdag 22 april 2016, 11:32 | 0 reacties, praat mee

TMG-beleid over 2015 goedgekeurd

Jeroen Jumelet / ANP

De raad van bestuur van Telegraaf Media Groep (TMG) heeft goedkeuring gekregen voor het gevoerde beleid in 2015, meldt Het Financieele Dagblad. Opvallend bij de dechargering was echter het grote aantal blanco stemmen.

Bijna de helft van het aanwezige aandeelhouders onthield zich van stemming, zo bleek donderdag bij de TMG-jaarvergadering in Amsterdam. Hieronder traditiegetrouw TMG-grootaandeelhouder Dasym (20 procent), de investeringsmaatschappij van Frank Botman. Daarnaast bleef dit keer ook de ja-stem uit van de Stichting Administratiekantoor TMG, die op de vergadering bijna 19 procent van de certificaten van aandelen vertegenwoordigde. Het uitblijven van resultaten van de strategie die topman Geert-Jan van der Snoek uitvoert, noemde stichtingsvoorzitter Tom de Waard als reden voor de stemonthouding. ‘We hebben nog te weinig informatie om nu voor te stemmen.’

Uiteindelijk stemde bijna 94 procent voor decharge van de raad van bestuur.

Bekijk meer van

TMG

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.