— dinsdag 10 juni 2014, 09:08

Time Warner aast op aandeel Vice

Vice Media, bekend van het gelijknamige online tijdschrift, zou in gesprek zijn met mediagigant Time Warner om een die laatste een fors aandeel in het bedrijf te laten nemen. Dat bericht Sky News op basis van ingewijden. Op basis van de financiële details zou de waarde van Vice op zo'n 2,2 miljard dollar zijn geschat. Het bedrijf, dat als muziektijdschrift begon, is de laatste jaren - hoewel nog steeds met een flink component humor en anarchie - uitgegroeid tot serieus journalistiek medium, dat ook verslag doet uit conflictgebieden als Syrië en Oekraïne. Naast de gesprekken met Time Warner (die volgens de betrokkenen nog broos en aan wijzigingen onderhevig kan zijn) heeft mediagigant 21st Century Fox (onderdeel van News Corporation, red.) een belang van 5 procent in het bedrijf. Meer bij Sky News

Bekijk meer van

Vice Media Time Warner

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.