e learning nvj

— vrijdag 12 november 2021, 15:02 | 0 reacties, praat mee

Tilburgs Mediafonds krijgt ook in 2022 steun van gemeente

© Tilburgs Mediafonds

Het Tilburgs Mediafonds krijgt voor 2022 weer financiële steun vanuit de gemeente. En het is de bedoeling dat er in de perspectiefnota voor 2023 een voorstel wordt opgenomen over de verduurzaming van het mediafonds voor de lange termijn, meldt het Mediafonds.

Donderdag nam de gemeenteraad van Tilburg unaniem een motie aan om het Tilburgs Mediafonds volgend jaar financieel te steunen. Sinds de start van het fonds in 2019 zijn er ruim vijftig aanvragen ingediend, in totaal kregen twintig aanvragen een financiële bijdrage.

De tweejarige pilot van het Tilburgs Mediafonds zou in juni aflopen, maar het had voor dit kalenderjaar nog een eenmalige overbruggingssubsidie gekregen om dit jaar nog te kunnen volmaken. 

Voorzitter van het Tilburgs Mediafonds, Hedwig Zeedijk, is blij met deze steun: “Het was in 2017 de nadrukkelijke wens van de gemeenteraad dat dit onafhankelijke mediafonds er kwam, dus het is goed te zien dat wát we bereikt hebben ook gewaardeerd wordt. Dat het belang van dit Mediafonds gedragen wordt door àlle politieke partijen, geeft aan dat onafhankelijke, lokale journalistiek geen kleur heeft, maar een fundamenteel democratisch goed is.”

Bekijk meer van

Tilburgs Mediafonds

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.