Tegel Beeld en Geluid

— maandag 30 april 2018, 12:40 | 0 reacties, praat mee

Thomas Loudon directeur Corporate Communicatie Talpa Network

© Talpa

Thomas Loudon is per 1 mei benoemd tot directeur Corporate Communicatie van Talpa Network. In die functie is hij ook woordvoerder van John de Mol, de oprichter van het Nederlandse mediabedrijf dat eind 2017 van start ging.

Als journalist en media ondernemer richtte Thomas Loudon (47) internationale journalistieke platforms op, waaronder Cartoon Movement. Hij gaf leiding aan diverse communicatieprojecten en was mediadocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer correspondent in het Midden Oosten voor het NOS Journaal en werkte hij als freelancer voor CNN, de BBC, dagblad Trouw en weekblad Elsevier.

In zijn rol van directeur Corporate Communicatie gaat Thomas Loudon het communicatiebeleid van het gehele concern overzien. Tot Talpa Network behoren Talpa TV met o.a. SBS6, Talpa Radio met een merk als 538, het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en Emesa met o.a. Vakantieveilingen.nl.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.