training eu starters

— maandag 30 april 2018, 12:40 | 0 reacties, praat mee

Thomas Loudon directeur Corporate Communicatie Talpa Network

© Talpa

Thomas Loudon is per 1 mei benoemd tot directeur Corporate Communicatie van Talpa Network. In die functie is hij ook woordvoerder van John de Mol, de oprichter van het Nederlandse mediabedrijf dat eind 2017 van start ging. Laatste wijziging: 30 april 2018, 12:50

Als journalist en media ondernemer richtte Thomas Loudon (47) internationale journalistieke platforms op, waaronder Cartoon Movement. Hij gaf leiding aan diverse communicatieprojecten en was mediadocent aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarvoor was hij onder meer correspondent in het Midden Oosten voor het NOS Journaal en werkte hij als freelancer voor CNN, de BBC, dagblad Trouw en weekblad Elsevier.

In zijn rol van directeur Corporate Communicatie gaat Thomas Loudon het communicatiebeleid van het gehele concern overzien. Tot Talpa Network behoren Talpa TV met o.a. SBS6, Talpa Radio met een merk als 538, het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) en Emesa met o.a. Vakantieveilingen.nl.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.