Tegel Beeld en Geluid

— maandag 21 juni 2010, 09:23

The Times experimenteert ‘offsite’

De Amerikaanse krant The New York Times zal later dit jaar een aparte site openen voor online experimenten die, pas indien succesvol, op de hoofdsite van de krant worden geïmplementeerd. Het dagblad heeft daartoe eerder deze maand beta620.com geregistreerd, blijkt uit een interne memo waar uitgave New Statesman de hand op wist te leggen. De beta620-site is op dit moment nog niet actief; naar verwachting gaat deze in augustus live. Alle experimenten zullen openbaar zijn. Ook kunnen gebruikers de ideeën, technieken en programma's onbeperkt uitproberen, stelt de memo. Eerdere experimenten, uitgevoerd op de hoofdsite, hadden een ongewenst effect. Sowieso staat The New York Times aan de vooravond van de introductie van een betaalmuur op het populaire nytimes.com.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.