— dinsdag 23 maart 2021, 08:44 | 0 reacties, praat mee

The Mail on Sunday in hoger beroep tegen uitspraak over Meghan

The Mail on Sunday plaatst voorlopig nog geen excuses aan Meghan Markle op de voorpagina. De uitgever van de krant, Associated Newspaper Limited, kan onverwacht toch in beroep gaan tegen een uitspraak om dat wel te doen, meldt nu.nl.

De uitgeverij van Mail on Sunday heeft maandag van de rechter tot 6 april om in hoger beroep te gaan. Mocht dat er komen, dan hoeft de krant voorlopig geen excuses te plaatsen.

De rechter bepaalde eerder dat de Mail on Sunday op de voorpagina een verklaring moest plaatsen met verontschuldigingen. Ook op de website van de krant moet deze verklaring te zien zijn.

De krant heeft met de publicatie van een veelbesproken brief van Markle aan haar vader Thomas in 2018 haar privacy geschonden en inbreuk gemaakt op haar auteursrecht.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.