— dinsdag 13 oktober 2015, 14:48 | 0 reacties, praat mee

The Challenge 2016 van start

The Challenge gaat weer van start, gericht op het vernieuwen van de journalistiek. Derde- of vierdejaars student journalistiek of net afgestudeerden journalisten kunnen meedoen. De winaars krijgen ieder een subsidie van 20.000 euro om hun eigen journalistieke start-up op te zetten.

Stuur voor 1 december als team je idee in waarmee je de journalistiek vooruit kan helpen. Uit alle ingezonden ideeën worden zo’n 15 ideeën uitgekozen die deel mogen nemen aan de masterclasses van The Challenge. Tijdens die masterclasses ga je samen met experts uit de journalistiek en het bedrijfsleven aan de slag met je idee en maak je dit steeds concreter. Voor voorwaarden en informatie kijk bij het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.