— maandag 30 juni 2008, 09:05

Tevredenheidsonderzoek lokale omroepen

Het Ministerie van OCW laat een 'verkennend' onderzoek uitvoeren naar de tevredenheid van publieke lokale omroepen. Er wordt in het bijzonder gekeken naar de huidige situatie en of er nieuw beleid nodig is om bepaalde knelpunten op te lossen. Het onderzoek moet ook kansen op het gebied van samenwerking in kaart brengen. Belangrijk onderdeel van het onderzoek is een consultatie van lokale omroepen door middel van een vragenlijst, die per e-mail aan (de voorzitter van) iedere lokale omroep wordt gestuurd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Dialogic, in samenwerking met Paul Rutten (hoogleraar en onafhankelijk onderzoeker), het Instituut voor Informatierecht (IVIR) en TNO. In de commissie die het project begeleidt zijn naast het ministerie ook de Organisatie van Lokale Omroepen in Nederland, het Commissariaat voor de Media en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) vertegenwoordigd.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.