— dinsdag 23 oktober 2012, 13:49

Telenet investeert in Vlaamse Mediafonds

Telenet zal de komende vier jaar tien miljoen euro investeren in het Vlaamse Mediafonds. Dat heeft het telecombedrijf aangekondigd na een rondetafelgesprek met de audiovisuele sector. Jaarlijks zou twee miljoen euro hiervan in het bestaande Mediafonds worden vloeien om de productie van tv-fictie, tv-documentaire en tv-animatie mogelijk te maken. Daarnaast zou er jaarlijks 500.000 euro via het Mediafonds beschikbaar gemaakt worden "voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe creatieve tv-formats". Tot slot investeert Telenet gedurende vier jaar vijf miljoen euro per jaar in Vlaamse televisie- en filmproducties. Het is de bedoeling dat het STAP-programma in werking treedt op 1 januari 2013. Meer bij de Redactie.be / De Standaard

Bekijk meer van

Vlaamse Mediafonds Telenet

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.