banner festival 23

— vrijdag 26 september 2008, 08:45

Telegraaf zet in op ticket-verkoop

Telegraaf Media Nederland heeft een meerderheidsbelang genomen in Ticketsplus B.V. uit Breda. Met een online ticketingsysteem, een multimediaplatform en een netwerk van distributiepartners is Ticketsplus B.V. in Nederland een prominente speler in de ticketverkoop voor dagrecreatie, beurzen, live- entertainment en sportevenementen. De Telegraaf heeft via haar portal "www.TelegraafTickets.nl" al meer dan 200.000 tickets verkocht. Telegraaf Media Nederland ziet entertainment als een belangrijk middel om haar lezers aan zich te binden. De content over entertainment binnen de verschillende titels sluit nauw aan bij het aanbod in ticketing, waardoor de service naar de lezer wordt vergroot. Dit levert bovendien, naast de reeds bestaande advertentie-inkomsten, ook nog inkomsten op uit ticketverkoop. "We bieden de lezer nu het totale plaatje. We informeren, inspireren en activeren de lezer", aldus Tom Bey van Telegraaf Media Nederland.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.