— vrijdag 10 december 2010, 08:43 | 0 reacties, praat mee

Dichtbij.nl titel lokale Telegraaf-sites

Dichtbij.nl is de domein- en merknaam waaronder het 'hyperlokale' landelijk dekkende internet platform van Telegraaf Media Nederland gaat opereren. Momenteel draaien voor dit project onder andere namen al vier pilots, die vanaf januari definitief verder worden uitgerold in meerdere plaatsen. Reden daarvoor zijn de succesvolle resultaten tot nu toe. Dichtbij.nl zal informatie geven over buurtnieuws, sport, aanbiedingen van het lokale middenstand en informatie van het gemeentebestuur. Dichtbij.nl kent voor elke plaats, buurt of wijk een eigen communitymanager die samen met een journalist en een commerciële vertegenwoordiger verantwoordelijk is voor het platform. In de nabije toekomst wil Dichtbij.nl werken met een franchisemodel, waarbij de communitymanager als ondernemer verantwoordelijk is voor het financiële resultaat.

Bekijk meer van

TMG Dichtbij.nl

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.