Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 14 oktober 2014, 20:56

Werknemers TMG winnen gratis privékantoor

Medewerkers van de Telegraaf Media Groep hebben een wedstrijd gewonnen waarbij het de bedoeling was om zo min mogelijk gebruik te maken van de auto. Aan deze 'Low Car Diet'-wedstrijd deden gedurende een maand 1150 bestuurders mee, meldt Vastgoedmarkt.nl. De bestuurders hebben zich tijdens het autodieet verplaatst met Greenwheels, de trein, OV-fiets/-scooter, bus, tram en metro en maakten gebruik van de flexibele werk- en vergaderplekken. Het doel van het Low Car Diet is om deelnemers te laten ontdekken dat de dagelijkse reis goedkoper, meer ontspannen, schoner en gezonder kan. Het team van Telegraaf Media Groep heeft in totaal de meest duurzame kilometers verzameld, 60 procent CO2-uitstoting bespaard en het meest aan beweging gedaan. Als prijs mogen de medewerkers een jaar lang gebruik maken van een 'eigen' kantoor op een flexibele werkplek.

Bekijk meer van

Telegraaf Media Groep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.