— dinsdag 2 december 2014, 12:18

Ontslagronde Holland Media Combinatie

Holland Media Combinatie (HMC) schrapt extra banen bovenop de al lopende reorganisatie, meldt Adformatie. De nieuwe directie van HMC, de regionale en lokale dagbladdivisie van de Telegraaf Media Groep (TMG), heeft dit vorige week aan haar medewerkers via een brief laten weten. De brief is in handen van Adformatie. Daarnaast is het de bedoeling dat Dichtbij.nl weggaat bij HMC. Eerder dit jaar werd al een reorganisatie bij Holland Media Combinatie aangekondigd. Vijf regionale kranten moesten één journalistieke organisatie gaan vormen met de huis-aan-huisbladen en Dichtbij.nl. Ook maakt de nieuwe directie van HMC (Oelderik en Demmers) bekend dat er wordt gewerkt aan een plan voor hyperlokaal nieuws in Nederland. Meer bij Adformatie

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.