— woensdag 11 augustus 2021, 16:49 | 0 reacties, praat mee

Talpa richt pijlen op Snapchat-kijker

© AFP / Martin Bureau

Talpa Network gaat korte videofragmenten delen op Snapchat. Daarvoor heeft het concern een samenwerkingsovereenkomst getekend met Snap, het moederbedrijf van het sociale netwerk. Talpa gaat onder andere fragmenten delen van Veronica Inside, Lang Leve De Liefde en Veronica Fight.

Met de samenwerking wil Talpa Network videocontent toegankelijk maken voor een grotere groep gebruikers. Iedere show van het netwerk krijgt een eigen Snapchat-profiel. Gebruikers van het sociale netwerk kunnen per profiel notificaties aanzetten, zodat ze een melding ontvangen wanneer er nieuwe content wordt geplaatst.

Snapchat begon in oktober met het vertonen van Nederlandse content in zijn zogeheten ‘Discover-tabblad’. Het gaat om korte shows van maximaal vijf minuten. Onder andere Cosmopolitan, NOS Stories en VICE NL plaatsen sindsdien content op het sociale netwerk. Meer bij Media Magazine

Bekijk meer van

Talpa Network Snapchat Snap

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.