Jodal

— vrijdag 18 maart 2022, 07:51 | 0 reacties, praat mee

Talkshow Margriet van der Linden stopt ermee

© Wim Kluvers

UPDATE De talkshow M komt na de ingeplande pauze die aankomende week begint niet meer terug. Daarmee is de uitzending van vrijdagavond de laatste. Dat bevestigt presentatrice Margriet van der Linden nadat meerdere bronnen het nieuws bevestigden tegenover het Algemeen Dagblad. Laatste wijziging: 18 maart 2022, 09:13

“Na vijf seizoenen is het tijd voor mij om weer nieuwe wegen te bewandelen”, schrijft Van der Linden op Instagram. “Ik dank iedereen die naar ons programma gekeken heeft en verheug me erop om de kijker bij een van mijn nieuwe programma’s terug te zien.”

De eerste aflevering van M werd in mei 2018 uitgezonden op NPO 1. Vanaf aanstaande maandag is – volgens planning – de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Khalid & Sophie te zien op het tijdslot van M. De talkshows wisselden elkaar telkens een periode af. Wat voor programma er voor M in de plaats komt, is nog niet bekend.

In een gezamenlijke reactie hebben Van der Linden en omroep KRO-NCRV laten weten dat het stoppen van M niet ook het einde betekent van hun samenwerking. De partijen zeggen dat in een gezamenlijke verklaring.

 

Bekijk meer van

Margriet van der Linden M

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.