banner festival 23

— maandag 15 maart 2010, 09:09 | 1 reactie, praat mee

Swartjes wil halvering budget NPO

Het budget van de publieke omroep zou gehalveerd worden als het aan TMG-topman Ad Swartjes ligt in De Telegraaf. "Of, vergelijkbaar met de commerciële omroepen, de programma's volledig laat financieren uit de advertentiegelden van de STER. Dan moeten ook de omroepen voor het eerst echte keuzes maken, net als wij. Want nu krijgt men volledige vrijheid om mediatijd van consumenten weg te trekken bij ons en bij andere marktpartijen. Maar fundamentele veranderingen ten aanzien van de publieke omroep zijn 'in Den Haag' tot 2016 niet bespreekbaar. Swartjes wil dat de politiek in het regeerakkoord een einde maakt aan de bevoorrechte positie van de publieke omroepen. Laatste wijziging: 15 maart 2010, 10:11

Bekijk meer van

NPO

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

herman, 15 maart 2010, 14:33

Als “De Telegraaf” een serieuze krant wordt, dan heeft deze mijnheer het gelijk aan zijn kant, maar met de beste wil van de wereld kan ik deze krant niet serieus nemen met zo’n gigantisch aanbod van “pulp”. En nou niet zeggen: “daar vraagt de markt om”.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.