— donderdag 14 januari 2021, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Sven Kockelmann en Talitha Muusse nieuwe duo-presentatoren zondageditie Op1

Talitha Muusse en Sven Kockelmann gaan voor KRO-NCRV op zondagavond de dagelijkse talkshow Op1 presenteren, tot aan de landelijke verkiezingen in maart. Volgens de omroep belooft de combinatie van scherpe interview Kockelmann en aanstormend allround talent Muusse "scherpe gesprekken aan de tafel van Op1".

Muusse is een van de oprichters van de Duurzame Jonge 100: een platform voor jonge ondernemers en professionals. de nieuwe generatie en de gevestigde macht.  Kockelmann presenteert voor KRO-NCRV elke werkdag het NPO Radio 1-programma 1op1 en heeft de afgelopen jaren meerdere eigen interviewprogramma’s gepresenteerd op radio en tv. Ook is Sven momenteel vaste politiek journalist aan tafel bij KRO-NCRV’s talkshow M

Muusse: “Ik voel een grote verwantschap met KRO-NCRV. Ik zet me graag in voor een omroep die Nederland een beetje mooier, inclusiever en rechtvaardiger wil maken. De kans die ze me geven bij Op1 grijp ik dan ook vol enthousiasme aan.”

Kockelmann: “Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met Talitha en met de geoliede redactie van Op1.” Door de coronacrisis en de aanstaande verkiezingen is Op1 momenteel zes dagen in de week te zien op NPO 1. De eerste uitzending met Muusse en Kockelmann is op 17 januari aanstaande.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.