Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 20 maart 2009, 09:08

Subsidie voor Villamedia-community

Het Stimuleringsfonds voor de Pers heeft besloten de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) een subsidie te verlenen voor het (mede-)financieren van een onderzoek om vaksite Villamedia en vakblad De Journalist uit te bouwen met een online community. De NVJ wil bijdragen in het verwerven van meer inzicht in de ontwikkeling en het functioneren van de journalistiek, nu die door internet van eenrichtingsverker steeds interactiever wordt. Met de subsidie van maximaal 90.000 euro moet een netwerk ontstaan waar leden elkaar kunnen ontmoeten en (professionele) ervaringen kunnen uitwisselen, discussies starten en bijeenkomsten organiseren. 'Leden' slaat hierbij overigens op deelnemers van de community: het te bouwen netwerk is ook bedoeld voor mensen die geen NVJ-lid zijn of geen abonnement hebben op De Journalist.

Bekijk meer van

Villamedia NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.