Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 19 oktober 2010, 12:40 | 0 reacties, praat mee

Subsidie voor boek over geschiedenis pers

Een onderzoeksproject gericht op het vervaardigen van een Nederlandse editie van een Europese dictionaire over de geschiedenis van de geschreven pers in de 20e eeuw krijgt een subsidie van maximaal 47.000,- euro. Dat heeft het Stimuleringsfonds voor de Pers bekendgemaakt. De uitkering is aangevraagd door de Stichting Media Ombudsman Nederland (MON). In deze Nederlandse editie zal een beschrijving worden gegeven van de Nederlandse pers in verleden, heden en toekomst. Prof. dr Hans Renders, directeur van het Biografie Instituut, verbonden aan de Masteropleiding Journalistiek van de Rijksuniversiteit Groningen, zal bij dit project een organisatorische, coördinerende en producerende rol spelen. Meer bij Stimuleringsfonds voor de Pers

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.