— dinsdag 10 februari 2009, 11:50 | 1 reactie, praat mee

Stichting de Volkskrant wil geen snelle deal

UPDATE Stichting de Volkskrant vindt dat uitgeverij PCM niet alleen zou moeten praten met de Belgische Persgroep over een overname, maar ook andere opties moet onderzoeken. De Stichting de Volkskrant, met een belang van 7,2 procent aandeelhouder van PCM, laat dat weten in een brief aan de PCM-top en de andere stichtingen van de uitgever. Ook moet worden bekeken of de geldzorgen niet kunnen worden opgelost door een nieuwe aandeelhouder een minderheidsbelang te laten nemen in PCM, in plaats van de meerderheid, zoals bij de Persgroep de bedoeling is. Verder wil de stichting dat de Volkskrant en concurrent NRC Handelsblad uit elkaar worden gehaald en niet langer in één bedrijf zitten. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

PCM

Praat mee

1 reactie

Micha Kat, 10 februari 2009, 22:42

‘andere opties’.... die zijn er dus niet! Sterker: de Persgroep is niet eens echt serieus te noemen want die gaan het gewoon niet doen… te grote beerputten, te veel geplunderd, te veel wanbeleid, te incompetente redacties, te gecorrumpeerde journalistiek…. NIEMAND wil de stinkende en walmende resten van PCM hebben! Bouman bedankt!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.