banner festival 23

— woensdag 8 november 2017, 10:15 | 0 reacties, praat mee

Sportjournalist Frank Woestenburg vertrekt bij Telegraaf

Frank Woestenburg (R) in 2013, bij de presentatie van de biografie over atleet Churandy Martina | Lex van Lieshout / ANP

Sportjournalist Frank Woestenburg vertrekt per 1 januari bij De Telegraaf. Hij verlaat ook de journalistiek: hij wordt hoofd communicatie bij transportverzekeraar TVM. Woestenburg werkte 24 jaar bij het sportkatern Telesport. Hij verklaart de overstap met de wens voor iets nieuws. Laatste wijziging: 8 november 2017, 10:48

Op de site van belangenvereniging Nederlandse Sport Pers - die Woestenburgs vertrekt ‘verrassend’ noemt - zegt de vertrekkend journalist dat het combineren van een jong gezin met 24/7 uur bezig zijn hem lastig viel. De sportseizoenen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor Woestenburg veel op reis was.

“Daarnaast was hij ghostwriter van enkele vooraanstaande sportcolumnisten (o.a. Sven Kramer, Ireen Wüst, Ard Schenk, Ellen van Langen en Jos Verstappen) en vond hij nog de tijd voor het schrijven van boeken, zoals over Marianne Timmer en Churandy Martina”, schijft NSP.

Een opvolger voor Woestenburg wat betreft de schaatssport op Telesport is al bekend: Luuk Blijboom neemt die verslaggeving over.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.