— woensdag 4 maart 2015, 16:52 | 0 reacties, praat mee

Site over nieuwe vormen van journalistiek online

Het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten heeft een nieuwe website online over nieuwe vormen van journalistiek. Met dit project stelt het fonds journalisten in staat om onderzoek te doen naar ontwikkelingen in het vak. De beschikbare gelden komen uit een opgebouwde reserve die speciaal voor dit doel door het ministerie van OCW is vrijgegeven. op de site zijn al diverse dossiers aangekondigd. Journalisten kunnen financiering aanvragen voor onderzoeksprojecten. Die kunnen onder meer gaan over innovatieve journalistieke producties (storytelling, nieuwe initiatieven), nieuwe technologie (drones, robots, games), financiering (verdienmodellen, ondernemerschap) en het vak van de journalist (werkwijzen, vaardigheden, tools).De deadline voor de eerste aanvraag is 1 april. Voor meer informatie en voorwaarden kijk bij FBJP

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.