— vrijdag 8 maart 2013, 09:22

Schlick per direct weg bij SBS

Georgette Schlick treedt per direct terug als algemeen directeur van SBS Broadcasting. Het besluit zou "in goed gezamenlijk overleg" zijn genomen en wordt volledig ondersteund door beide eigenaren, Sanoma en Talpa. Schlick werkte sinds oktober 2011 voor het omroepbedrijf. Een reden voor het vertrek van Schlick is niet gegeven, maar bekend is dat SBS al een tijd slecht presteert. De crisis op de advertentiemarkt en de tegenvallende kijkcijfers spelen het bedrijf parten. Volgens Sanoma-topman Dick Molman heeft Sanoma te veel betaald voor SBS als er naar de huidige prestaties wordt gekeken. De zoektocht naar een opvolger zal binnenkort beginnen. De Raad van Commissarissen wil Hans Edin, directievoorzitter van de Finse Sanoma dochter Nelonen Media, aanstellen als interim-CEO.

Bekijk meer van

SBS Sanoma Nelonen Media

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.