— dinsdag 4 januari 2011, 09:19

SBS 6 boos over uitspraken Van Oostveen

SBS 6 is absoluut niet blij met de uitspraken van KNVB-voorzitter Bert van Oostveen. De opvolger van Henk Kesler vertelde in gesprek met VI Radio dat de KNVB de mogelijkheid open wil houden om alle wedstrijden van het Nederlands elftal door de NOS uit telaten zenden. "We werken al zes jaar goed samen met de KNVB en daar gaan we graag mee door. Het kan zijn dat de nieuwe directeur vindt dat het anders moet, maar dan horen we dat graag eerst zelf", zo meldt een boze woordvoerder. "Wij zijn als commerciële omroep bereid geld te betalen voor de wedstrijden van Oranje. Die zitten niet achter de decoder, die kan iedereen gewoon zien op SBS 6, en dat gebeurt ook volop. Dan is het toch zeer de vraag waarom de overheid zou moeten bijspringen om ze bij de NOS uit te zenden." Van Oostveen keek vooruit op het aflopen van het contract met SBS 6, dat nu tot 2014 de rechten op de oefenduels en de thuiskwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal heeft. Meer bij VI / SoccerNews Laatste wijziging: 4 januari 2011, 10:21

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.