— donderdag 25 september 2014, 09:20

Sanoma/SBS samen in woonproject

Sanoma gaat in samenwerking met SBS6 een programma lanceren rond tijdschrift vtwonen. Het gelijknamige programma start aanstaande zondag en bevat een directe verwijzing naar de webwinkel vtwonen.nl, waar kijkers de in het woonmetamorfose-programma getoonde meubels en accessoires kunnen bestellen. Sanoma/SBS zeggen met de lancering hun positie binnen het zogeheten 'Home Deco'-domein te versterken. Ard Siekerman, uitgever Home Deco, zegt dat het de bedoeling is consumenten te inspireren maar ook "dezelfde consument nu nog beter [te] bedienen door hem of haar ook optimaal te faciliteren bij de aankoop van woonproducten." Consumenten "voorzien in hun informatie- en consumptiebehoefte en de zakelijke relaties crossmediale oplossingen bieden zijn belangrijke speerpunten binnen de overall strategie van Sanoma", aldus de uitgever.

Bekijk meer van

SBS6 SBS Sanoma

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.