— dinsdag 19 augustus 2008, 08:45 | 0 reacties, praat mee

Roelofs niet welkom bij uitvaart Storimans

De Georgische presidentsvrouw Sandra Saakasjvili-Roelofs is niet welkom op de uitvaart donderdag van de omgekomen cameraman Stan Storimans. De familie heeft dit via het ministerie van Buitenlandse Zaken aan haar laten weten, aldus RTL Nieuws. Dat heeft een woordvoerder van de familie maandag aan RTL laten weten. Hij benadrukt tegenover de werkgever van Storimans dat de familie niet twijfelt aan haar oprechtheid: "Maar het is een presidentsvrouw uit een oorlogsgebied. Dat brengt extra beveiligingsmaatregelen met zich mee. We hebben liever geen extra politieke lading aan de uitvaart, we kiezen voor rust en ingetogenheid."

Storimans wordt in besloten kring begraven, maar naast familie en vrienden is wel een groot aantal (ex-)politici uitgenodigd onder wie minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen die Storimans kende van zijn reizen.

Bekijk meer van

Rusland RTL

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.