— vrijdag 18 december 2009, 13:35

Samenwerking omroep A’foort en RTVU

Omroep Amersfoort en RTV Utrecht zullen gaan samenwerken in een gezamenlijke nieuwsredactie voor de regio Amersfoort. Er verdwijnen vier banen. Het gaat om de functies programmamaker rtv, programmaleider, hoofd techniek en verkoopleider. De nieuwe redactie zal een dagelijks nieuwsprogramma verzorgen voor Omroep Amersfoort en nieuwsitems voor RTV Utrecht. De redactie zal ook de nieuwsvoorziening op het web, teletekst en radio van Omroep Amersfoort verzorgen. De redactie werkt vanuit een Amersfoortse locatie en werkt onder eindredactie van RTV Utrecht. De veranderingen houden verband met de al jarenlang wankele financiële positie van omroep Amersfoort en De dalende reclame-inkomsten. Maar de belangrijkste reden is dat één van de voorwaarden van de gemeente Amersfoort om subsidie te verlenen aan omroep Amersfoort een samenwerking met RTV Utrecht was.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.