— donderdag 13 oktober 2011, 13:41 | 0 reacties, praat mee

Samenwerking EenVandaag en omroepen

Het EenVandaag Opiniepanel gaat onderzoeksresultaten delen met regionale omroepen. Dat maakte de TROS bekend. Het EenVandaag Opiniepanel telt ruim 40.000 deelnemers, naar rato verspreid over de provincies. De resultaten van de peilingen worden vanaf vandaag uitgesplitst per provincie. Regionale omroepen kunnen ermee aan de slag voor eigen nieuwsitems. Marcel Oude Wesselink, hoofdredacteur van RTV Oost en voorzitter van het college van hoofdredacteuren van de regionale omroepen over de samenwerking: 'Het is een prachtig voorbeeld van hoe we de krachten tussen regionale publieke omroepen en de landelijke publieke omroep kunnen bundelen. Voor ons als regionale omroepen betekent het een mogelijkheid om onderzoek te doen op regionale schaal, waar we anders de middelen niet voor hebben. Dat bij alle dertien regionale omroepen de belangstelling groot is, zegt iets over hoe mooi het concept in elkaar zit.'

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.