onderzoek covid en journalistiek

— donderdag 27 juni 2013, 09:30

Samenwerking Corelio en Concentra

Mediabedrijven Corelio en Concentra richten samen Het Mediahuis op. De kranten van beide bedrijven en hun digitale producten worden in dat bedrijf gebundeld. Dat heeft de leiding van de twee uitgeverijen bekendgemaakt. Het Mediahuis zal de kranten van beide uitgevers - De Standaard, Het Nieuwsblad/De Gentenaar, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg - en hun digitale uitgaven samenbrengen. Corelio neemt een aandeel van 62 procent in het nieuwe project, Concentra de overige 38 procent. Gert Ysebaert, uitgever Vlaamse media bij Corelio, wordt CEO van Het Mediahuis. Hij zal worden bijgestaan door COO Paul Verwilt, die momenteel dezelfde functie vervult bij Concentra. Het Mediahuis moet nog wel worden goedgekeurd door de Belgische Mededingingsautoriteit. Meer bij De Standaard

Bekijk meer van

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.