— dinsdag 22 april 2014, 15:11

Corelio splitst bedrijf

In aanloop naar de fusie met Concentra deelt mediabedrijf Corelio zich op in twee bedrijven. In het nieuwe bedrijf, Corelio Mediahuis, worden de activiteiten van de titels De Standaard, Het Nieuwsblad, Jobat en hun digitale activiteiten opgenomen. Dat staat in Het Staatsblad te lezen, schrijft de krant De Standaard. De opsplitsing is volgens Corelio-CEO Luc Missorten een tussenstap in de fusie met Concentra, die de naam Mediahuis zal dragen. In die fusie heeft Corelio 62 procent van de aandelen in handen, Concentra 38 procent. In het tweede bedrijf, Corelio Publishing, blijven productieafdeling Coldset, het belang in De Vijver Media - met zenders VIER, Vijf, weekblad Humo en productiehuis Woestijnvis - en de gebouwen achter.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.