anner smart octo

— vrijdag 25 september 2015, 10:30 | 0 reacties, praat mee

Ruud den Drijver wint prijs beste filmpublicatie

Regisseur, producent en journalist Ruud den Drijver heeft donderdag de Louis Hartlooper Prijs gewonnen voor beste filmpublicatie. Hij krijgt de onderscheiding op het Nederlands Film Festival voor zijn boek Circus Bloteman - Biografie van Wim Verstappen, filmpionier uit de West.

Voor de omvangrijke monografie over het leven en werk van filmregisseur Wim Verstappen interviewde of citeerde hij meer dan zestig personen. Daarnaast deed hij uitvoerig bronnenonderzoek. Volgens de jury was het lastig kiezen uit de vijf laatst overgebleven boektitels, aangezien de kwaliteit ‘‘bijzonder hoog’’ was. Dit boek toont onder meer verstand van zaken, passie voor film en kennis waar de hele filmsector iets van kan leren, luidde het oordeel.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.