— woensdag 28 oktober 2015, 13:07 | 0 reacties, praat mee

Ruud de Wild ontvangt Marconi Oeuvre Award

ANP Bas Czerwinski

De Marconi Oeuvre Award 2015, een Nederlandse radioprijs als onderdeel van Het RadioGala van het Jaar van AVROTROS, gaat dit jaar naar Ruud de Wild. Dat werd bekend gemaakt tijdens het NPO Radio 1-programma De Nieuws BV. De jury hoopt dat het radiowerk van Ruud de Wild "nog een flinke staart gaat krijgen". De Wild zegt vereerd te zijn met de prijs. "Ik mis het medium radio nog elke dag." In april 2015 moest De Wild stoppen met zijn middagshow op Radio 538. Met de prijs wil de jury iedereen laten weten dat "de radio-dj een nieuwe plaats verdient op een nationale radiozender". De Wild is sinds 1999 met zijn show Ruuddewild.nl op de radio te horen geweest, op 3FM, Radio 538 en Qmusic. Het RadioGala van het Jaar vindt plaats op woensdag 11 november in Theater Amsterdam.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.