— donderdag 10 december 2015, 08:59 | 0 reacties, praat mee

Rose d’Or voor NPO Radio 2 Top 2000

Rose d'Or

De NPO Radio 2 Top 2000, die al zeventien jaar tussen 25 en 31 december wordt uitgezonden, heeft in Londen de zogeheten Rose d'Or gewonnen in de categorie Radio Entertainment Event. De Europese prijs voor radio en televisie (voorheen bekend als de Roos van Montreux) waardeert bijzondere projecten van Europese omroepen.

Zendermanager NPO Radio 2 Jurre Bosman noemt de prijs een enorme eer en waardering voor het Top 2000-team. NPO-bestuurder Shula Rijxman deelt die trots: “De Top 2000 verbindt miljoenen Nederlanders met elkaar. Met persoonlijke verhalen en dierbare herinneringen van de luisteraars weten NPO Radio 2 en de omroepen elk jaar een muzikaal feest van de laatste week van het jaar te maken.”

Nederland wont het laatst in 1995 een Rose d’Or voor het televisieprogramma Taxi met Maarten Spanjer. Meer bij Rose d’Or

Bekijk meer van

Rose d'Or NPO Radio 2

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.