— dinsdag 19 september 2017, 08:20 | 0 reacties, praat mee

Roland Tameling hoofdredacteur Autocar

Roland Tameling (32) wordt hoofdredacteur van Autocar, het Britse format dat naar Nederland komt. Het freelance redactieteam van Autocar bestaat vooralsnog verder uit Mark van den Ham (art director), Noël Ummels (eindredactie) en Rick Winkelman (radio/podcasting). Mariska Bekendam is verantwoordelijk voor marketing & events, Thijs Dorreboom voor projecten & concepts.

Robert van den Ham van Currus Media, uitgever van Autocar: ‘We zijn blij dat ook één van de meest prominente gezichten uit de Nederlandse autojournalistiek kiest voor Autocar. Met Roland halen we niet alleen een bewezen multimediatalent binnen, hij snapt ook precies wat er moet veranderen in de autojournalistiek en heeft daar allerlei verfrissende ideeën voor. En dat is precies waar de automotive wereld, maar zeker ook het publiek, om zit te springen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.