— maandag 15 december 2014, 11:07

Van den Ham weg bij Sanoma

Hoofdredacteur Robert van den Ham van AutoWeek verlaat uitgeverij Sanoma. Dat is intern bekend gemaakt. De uitgeverij en Van den Ham, die in oktober op non-actief werd gesteld, hebben "een verschil van inzicht over het te voeren beleid". Binnen het cluster Automotive zal een nieuwe hoofdredacteur gezocht worden. Sanoma schrijft in de intern verspreide memo: "Wij bedanken Robert voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van AutoWeek en wensen hem veel succes bij de volgende stap die hij gaat zetten." Het conflict met Sanoma is opzienbarend, omdat Van den Ham geldt als voorbeeld van de nieuwe, zakelijke, multimediale hoofdredacteur waar Sanoma op inzet. Van den Ham werd eind vorig jaar nog uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.