— vrijdag 25 augustus 2017, 09:26 | 0 reacties, praat mee

Rian van Heur nieuwe contentdirecteur bij AG Connect

Rian van Heur / AG Connect

AG Connect, de voormalige AutomatiseringsGids, krijgt een nieuwe contentdirector. Met ingang van 1 september is Rian van Heur (34) verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van zowel print, online als events. Van Heur werkte eerder op de redacties van Computable en Intermediair en was de afgelopen jaren werkzaam als freelance IT-journalist.

“AG Connect is een ontzettend mooie titel om voor te werken”, stelt Van Heur in een reactie. “Het platform heeft een rijke geschiedenis, een ervaren redactie en is een vaste waarde in de IT-journalistiek. Dat in combinatie met een sector waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, waar een grote vraag naar professionals is en die van groot belang is voor efficiënte bedrijfs- en overheidsprocessen.”

De redactie van AG Connect werd de afgelopen periode op interimbasis geleid door Alex Beishuizen, die tegelijkertijd met Van Heur bij Computable werkte. Meer bij AG Connect

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.