— woensdag 18 november 2015, 16:17 | 0 reacties, praat mee

Restyling voor De Ondernemer

De Persgroep heeft zijn van Wegener overgenomen titel De Ondernemer in een nieuw jasje gestoken. Het tijdschrift voor MKB'ers en ZZP'ers laat zijn oude formule los en bundelt de verschillende lokale concepten in één merk. Wel blijft de koppeling met de voormalige Wegenerkranten bestaan. Deze koppeling wordt uitgebouwd met de regionale edities van het AD. “We willen meer de menselijke kant van de ondernemers laten zien”, verklaart hoofdredacteur Quinty Danko. Naast het magazine, dat tien keer per jaar verschijnt als bijlage bij de regionale dagbladen van De Persgroep, wil De Ondernemer zijn lezers ook aan zich binden met een website en netwerkbijeenkomsten. De eerste gerestylde ondernemer verschijnt op zaterdag 21 november.

Bekijk meer van

De Persgroep De Ondernemer

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.