— donderdag 27 oktober 2016, 12:35 | 0 reacties, praat mee

Redactievergadering Omroep West live via Facebook

Omroep West kiest voor een nieuw experiment: de redactievergadering van vrijdagochtend wordt live uitgezonden via Facebook. Om tien over half negen kunnen kijkers en luisteraars aan de vergadering deelnemen en onderwerpen aanbrengen.

De evaluatie van de nieuwsdag ervoor is onderwerp van de redactievergadering en dus ook open voor kritiek of suggesties. Gebruikers kunnen onder de livestream hun mening achterlaten.

Adjunct-hoofdredacteur Henk Ruijl wil de betrokkenheid van kijkers en luisteraars vergroten en de kennis van de redactie vergroten: “We kunnen van iedereen wat leren, dus we horen graag wat mensen vinden van wat wij doen.’ Wil jij meevergaderen, kijk dan vrijdagochtend op de Facebookpagina van Omroep West.”

Het voornemen is om mensen vaker bij vergaderingen te betrekken. “We gaan het vaker doen, maar niet meteen maandag”, aldus Ruijl. “Nu eerst maar eens kijken wat er gebeurt.” Meer bij Omroep West

Bekijk meer van

Omroep West Facebook

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.