persveilig seminar

— dinsdag 1 september 2020, 09:35 | 0 reacties, praat mee

Redacties van Tweakers en Hardware Info samengevoegd

Achter de schermen werkte ze al langer samen, nu worden de redacties van technologisite Tweakers en Hardware Info één redactie. Alle redacteurs van beide titels blijven binnen het nieuwe team werkzaam, er worden dus geen banen geschrapt. Wel komt er een einde aan het Hardware Info Magazine.

Hardware Info zal ook niet de deuren sluiten, maar gaat verder in een andere vorm, meldt de site. Het gaat verder als startplek voor al het productnieuws. De samensmelting van de redacties betekent ook dat het Hardware Info-videoformat onder wordt gebracht bij Tweakers, maar dan onder een nieuwe naam en met een nieuw uiterlijk.

Het samenvoegen van de redacties gaat gepaard met een bredere koerswijziging voor Tweakers. “Aan de ene kant horen we van mainstreambezoekers dat Tweakers wat functionaliteit en inhoud betreft vaak te ingewikkeld is, terwijl we vanuit de harde kern horen dat Tweakers is afgedreven van wat het ooit was en juist te veel richting mainstream is opgeschoven. We merken al een tijd dat die spagaat ons in de weg staat bij het uitstippelen van onze toekomst en daarom hebben we een keuze gemaakt.” Het nieuwe Tweakers gaat zich daarom weer helemaal richten op échte techliefhebbers, mensen met een duidelijke passie voor technologie. Meer bij Tweakers / Hardware Info

Lees ook:
Hardware.info naar De Persgroep (9 september 2016)

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.