Naeweb

— donderdag 17 november 2011, 10:57 | 0 reacties, praat mee

Reacties

Onze columnisten Yves Desmet en Julia Conemans schrijven deze keer in Villamedia magazine (nr. 20, 18.11.2011) over de reacties die ze op hun werk krijgen. Ook Villamedia-redacteur Frans Oremus doet een duit in het zakje. Yves vindt dat je opmerkingen van lezers niet te letterlijk moet nemen. Terwijl ze vragen om diepgang, spellen ze de roddelrubriek. Julia betoogt dat het veel tijd kost om te reageren en dat boze reacties haar verder helpen op de journalistieke carrière ladder. Je valt er door op. Frans gaat graag in discussie met de mensen die commentaar leveren, behalve op GeenStijl.

Laatste wijziging: 1 december 2011, 12:16

Zelf vat ik elke opmerking, vraag en kritiekpunt op als een compliment. Degene die reageert neemt de moeite dat te doen en dat zegt iets over ons tijdschrift en onze site. Het doet er blijkbaar toe wat we doen. Dank u wel dat u zich ergert. 

Wel heb ik een broertje dood aan geroep, of erger,  gescheld waarin ik geen enkel argument kan vinden. Daar doe ik dan maar niets mee. Dat komt me wel eens op het verwijt te staan dat ik wegloop voor de discussie. Nee, ik weiger mee te doen aan roepen en schelden.

Heel af en toe, één of twee keer per jaar, schiet ik uit mijn slof. Dan kan de criticaster onder uit de zak krijgen. Met argumenten, maar ook om te kwetsen. Op die reacties ben ik niet trots, maar het lucht vaak wel even op.

.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.