de tegel publieksprijs 2020

— woensdag 26 maart 2008, 09:01

Quote biedt Nina Brink excuses aan

In het aprilnummer rectificeert zakenblad Quote alsnog een artikel waarin het suggereert dat onderneemster Nina Brink fervent sm-aanhangster is. "Voor de beweringen dat Nina in was voor extravagante seksescapades was er indertijd, en is er ook nu niet, enig bewijs", aldus Quote. Het blad biedt excuses aan voor de gewekte suggestie en zal tienduizend euro schenken aan een door Brink te bepalen goed doel. De Volkskrant probeerde reacties te verzamelen; Quote-hoofdredacteur Sjoerd van Stokkum noch Eric Smit, de originele auteur van het stuk, wensten te reageren. Volgens oud-hoofdredacteur Jort Kelder had de Franse uitgever van het zakenblad geen zin in de kosten van een juridische vechtpartij. Smit is inmiddels een stichting begonnen waar journalisten advies en bescherming kunnen krijgen tegen kostbare rechtszaken en intimidaties. Volgens Brink is daar nooit sprake van geweest en is één procedure tegen Smit aangespannen én afgelast in ruil voor overleg. Bron: de Volkskrant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl
020-30 39 750

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

Karen Bais
020-30 39 756

Sofia van Wijk
020-30 39 711

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.