word studentlid

— vrijdag 13 maart 2009, 08:42

Project de Stentor genomineerd

De Stentor, uitgever van regionale nieuwsproducten in de regio Gelderland, Overijssel en Flevoland, is in Amerika genomineerd voor drie INMA Awards 2009. In totaal zijn er negentig marketing campagnes van dagbladen uit 43 landen genomineerd. Het crossmediale nieuwbouwproject van de Stentor en Sportwereld Pro van het AD zijn dit jaar de enige Nederlandse genomineerden. Een virtueel netwerk voor toekomstige nieuwbouwwijkbewoners Zuidbroek (Apeldoorn) en Stadshagen (Zwolle) zijn crossmediale concepten waarbij lokale edities van dagblad de Stentor zijn gekoppeld aan de nieuw ontwikkelde websites www.zuidbroek.nu en www.stadshagen.nu.

De communities richten zich op de (toekomstige) bewoners van de gelijknamige nieuwbouwwijken. Pijlers onder de sites zijn lokaal nieuws van het regionale dagblad de Stentor en interactie tussen de (toekomstige) bewoners van de wijken. Commercieel gezien leunt het concept op samenwerking met lokale partners. Zij adverteren niet alleen op de sites, maar dragen door middel van het beschikbaar stellen van producten bij aan het opbouwen van een profielendatabase van waaruit direct commerciële leads kunnen worden gegenereerd.  Vorig jaar werd de Stentor nog derde in de categorie “Online Audience Usage and Engagement” met het crossmediaal project “Eindexamen”. De winnaars van 2009 worden bekendgemaakt tijdens het INMA congres op 13-15 mei in Miami.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.