persveilig seminar

— vrijdag 9 januari 2009, 13:04 | 6 reacties, praat mee

Programmagegevens terug in nrc.next

UPDATE ‘Nrc.next is geen krant van u vraagt, wij draaien’, schrijft chef-next Hans Nijenhuis vandaag in de krant. Maar voor één keer strijkt de redactie met de hand over het hart: de eerder geschrapte pagina’s met programmagegevens én de sudoku komen terug. De redactie ontving in reactie op de inkrimping driehonderd serieuze mails en telefoontjes van verongelijkte lezers, waarvan vandaag in nrc.next een bloemlezing is afgedrukt. ‘Ik begrijp dat de krant moet bezuinigen, dat moeten we allemaal’, schrijft R.J.H. van den Heuvel uit Apeldoorn. ‘Maar ik had nou net bezuinigd op mijn tv-gids.’ Hij kan opgelucht ademhalen: vanaf maandag staan de gegevens gewoon weer in de krant. Laatste wijziging: 9 januari 2009, 14:06

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

6 reacties

J-E, 9 januari 2009, 14:13

nrc.next heeft nog een curieuze manier gevonden om te bezuinigen: je neemt een abonnement op nrc.next plus, en krijgt toch de zaterdagkrant niet bezorgd… Ondertussen verschuilt de klantenservice zich achter een ondoordringbaar reactiesysteem. Fijn, de vooruitgang.

MM, 9 januari 2009, 16:08

gelukkig maar.

anoniem, 10 januari 2009, 16:51

Grappig geen TV gegevens, iedereen overstuur. Wat zou er gebeuren als er minder nieuws in zou staan

esther, 10 januari 2009, 23:46

Bij De Pers en Spits/Metro krijg je de programmagegevens extra gratis. Dat is dus een extra gratis tip!

Niels Schuller, 11 januari 2009, 22:42

Uitstel van executie… Radiogids is in veel (dag)bladen inmiddels ook al verdwenen. Televisie lijkt hetzelfde lot beschoren. Maar wat zou er eerder verdwijnen; de tvgids, of de krant waar hij in staat?

Leo van Roosmalen, 26 januari 2009, 19:50

Ondanks Uw belofte, om de gegevens van de Televisieprogramma’s weer te publiceren, was er hedenochtend geen TV-programma van de Belgische, Duitse, en Engelse programma’s voor deze avond in de nrc-next. De vermelding van deze gegevens is een van de redenen waarom ik deze krant koop.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.