— woensdag 16 september 2015, 09:19 | 0 reacties, praat mee

Programma Nacht van de Journalistiek compleet

Het programma voor de Nacht van de Journalistiek, die op 26 september plaatsvindt in Nieuwspoort, is compleet. Gedurende de Nacht, die dit jaar in het teken staat van journalistiek talent, vertellen onder andere Wiegertje Postma (VICE) en Ruchi Tandon (BBC) over diversiteit en talent. Daarnaast gaan Andreas Kouwenhoven (NRC Handelsblad) en Hassan Bahara (de Groene Amsterdammer) met elkaar in debat over de islam en jihadisme. Tussen de plenaire bijeenkomsten door zijn er workshops waarin chefs van diverse media uit de doeken doen waar ze hun medewerkers op selecteren en geven journalisten als Frederieke Hegger (RTL), Daan Louter (The Guardian), Olaf Koens (RTL) en Maral Noshad Sharif (NRC Handelsblad) tips en trucs om je als journalist te onderscheiden. Toegang tot de Nacht van de Journalistiek kost 30 euro (15 euro voor NVJ-leden). Meer bij de NVJ

Bekijk meer van

Nacht van de Journalistiek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.