e learning nvj

— dinsdag 31 maart 2020, 13:26 | 0 reacties, praat mee

Prijsuitreiking De Tegel afgelast

De Tegeluitreiking in 2017 - © Piet Bakker

Net als vele andere evenementen is de prijsuitreiking van De Tegel, de prijzen voor de beste journalistieke producties van Nederland, afgelast. De organisatie kan niet anders. Het juryproces gaat echter wel door. Laatste wijziging: 31 maart 2020, 13:37

“Vanwege de Coronacrisis en de bijbehorende beperkingen zijn we niet in staat de voorbereidingen te treffen die nodig zijn, nog afgezien van de onzekerheid over de situatie op het tijdstip van de geplande uitreiking,” zo is te lezen in de brief die naar begunstigers van het festival is gestuurd.

Tegelijkertijd wil de organisatie “recht doen aan de prestaties van de journalisten”. “Niet alleen omdat er meer inzendingen dan ooit waren (ruim 450, red.), maar ook omdat het juist in de tijd waarin we nu leven essentieel is om het belang van deze ‘vitale’beroepsgroep te laten zien.”

Het juryproces gaat daarom gewoon door, zodat er later in een andere vorm alsnog eer kan worden betoond aan de winnaars. Mogelijk volgt er in het najaar alsnog een fysieke bijeenkomst.

Bekijk meer van

De Tegel corona

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.