— maandag 4 december 2017, 13:19 | 0 reacties, praat mee

Politie: prijs op hoofd van John van den Heuvel

No Surrender - © Remko de Waal

De politie heeft informatie dat er vanuit de hoek van motorclub No Surrender een "aanzienlijk" geldbedrag is gezet op het hoofd van misdaadjournalist John van den Heuvel.

De politie neemt de bedreigingen zeer serieus. In overleg met het Openbaar Ministerie is direct een strafrechtelijk onderzoek gestart. Ook worden vandaag gesprekken gevoerd met de drie leiders van de motorclub om de bedreigingen te stoppen, zegt de politie.

Van den Heuvel deed een paar dagen geleden aangifte tegen No Surrender wegens bedreiging. Hij volgt de motorclub al lange tijd. Vorige week verscheen er een verhaal dat hij samen met misdaadverslaggever Mick van Wely schreef waarin ex-leden vertellen over drugshandel, afpersing en mishandelingen door No Surrender. Ook van Wely zou naar aanleiding van dat artikel zijn bedreigd vanuit de motorwereld, meldt De Telegraaf. Van Wely gaat dan ook aangifte doen.  Meer bij De Telegraaf / NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.