data als kans

— donderdag 20 februari 2014, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Presenteerblaadje

Iedereen heeft wel eens een presentatie uitgezeten met saaie PowerPoint-slides. Plaatjes gevuld met lelijke lettertypes en voorspelbare clipart. Ik herinner me presentaties waarbij de spreker zijn eigen slides vooral als geheugensteuntje gebruikte – en daarmee letterlijk niets toevoegde aan het verhaal.

Laatste wijziging: 1 april 2014, 12:51

Slide na oneindige slide met een groeiend verlangen naar een verlossend einde, in welke vorm dan ook. Presentatiesoftware Pages van Apple maakt het iets mooier om naar te kijken, maar nog steeds blijft aansprekende slides maken een opgave. Deckset lanceert ‘begin 2014’ gelijknamige software (alleen voor Apple OS X 10.9) waarbij je eigenlijk alleen over de tekst hoeft na te denken. Deckset maakt er automatisch fraaie slides van. Wie tevreden is met het resultaat kan dan direct verder, maar je kunt ook de resultaten nog beïnvloeden – mocht je die o-zo-grappige clipart toch kwijt willen. deckset

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.