website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Première - Het zijn net mensen 2.0 van Joris Luyendijk

Sabien Froger — Geplaatst op Friday 31 August 2018, 14:23

Agenda Monday 24 September 2018, 20:00 - Monday 24 September 2018, 22:00 , Beel en Geluid, Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum

Joris Luyendijk presenteert op maandagavond 24 september voor het eerst zijn theatercollege Het zijn net mensen 2.0 bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

In 2006 bracht Luyendijk veel ophef in de journalistiek met zijn boek Het zijn net mensen, waarin hij over manipulatie van vervorming in de media schreef. Tegenwoordig is deze thematiek nog steeds volop aan de orde. In dit college laat Luyendijk dan ook zien hoe hij het medialandschap op nieuwe en kritische manieren benadert, aan de hand van allerlei verrassende mediavoorbeelden. Hoe ziet de toekomst van ons medialandschap eruit? En welke rol zal het spelen in onze democratie? Luyendijk maakt in dit college de journalistieke balans op.

Wilt u aanwezig zijn of heeft u vragen? Stuur een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) met daarin uw naam, uw (pers)organisatie en uw contactgegevens, dan houden we rekening met uw komst.
Smart octo banner