website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Première - Het zijn net mensen 2.0 van Joris Luyendijk

Sabien Froger — Geplaatst op vrijdag 31 augustus 2018, 14:23

Agenda maandag 24 september 2018, 20:00 - maandag 24 september 2018, 22:00 , Beel en Geluid, Media Parkboulevard 1 1217 WE Hilversum

Joris Luyendijk presenteert op maandagavond 24 september voor het eerst zijn theatercollege Het zijn net mensen 2.0 bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

In 2006 bracht Luyendijk veel ophef in de journalistiek met zijn boek Het zijn net mensen, waarin hij over manipulatie van vervorming in de media schreef. Tegenwoordig is deze thematiek nog steeds volop aan de orde. In dit college laat Luyendijk dan ook zien hoe hij het medialandschap op nieuwe en kritische manieren benadert, aan de hand van allerlei verrassende mediavoorbeelden. Hoe ziet de toekomst van ons medialandschap eruit? En welke rol zal het spelen in onze democratie? Luyendijk maakt in dit college de journalistieke balans op.

Wilt u aanwezig zijn of heeft u vragen? Stuur een mail naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) met daarin uw naam, uw (pers)organisatie en uw contactgegevens, dan houden we rekening met uw komst.
COP Bladenmaken

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.