persveilig seminar

— woensdag 3 juli 2019, 11:49 | 0 reacties, praat mee

Politieke podcast De Stemming keert terug met Xander van der Wulp

2017: Xander van der Wulp maakte eerder met Vullings en Rietbergen tijdens de formatie succesvolle 'formatievlogs' | ANP

Politiek verslaggever Xander van der Wulp meldt de terugkeer van podcast De Stemming, waarin hij de plaats inneemt van Max van Weezel, die in april overleed. Van der Wulp gaat met Joost Vullings nieuwe afleveringen maken. Laatste wijziging: 3 juli 2019, 11:50

Na het overlijden van Van Weezel was de politieke podcast gestaakt. “Eervol om de plek van Max van Weezel in te mogen nemen, die het een mooi idee vond als de podcast die hij met veel liefde en plezier maakte, zou worden voortgezet”, zegt Van der Wulp in een aankondiging op Instagram.

De laatste De Stemming-podcast dateert van eind mei. Op vrijdag 5 juli aanstaande verschijnt de eerste De Stemming met Vullings en Van der Wulp.

Er gaan stemmen op ook Vincent Rietbergen aan De Stemming toe te voegen, om het trio dat in 2017 een goed ontvangen reeks ‘formatievlogs’ maakte weer compleet te hebben.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.