— donderdag 18 april 2013, 14:18 | 0 reacties, praat mee

Einde aan Blik op de Weg

Het tv-programma Blik op de Weg van de AVRO verdwijnt. Producent Leo de Haas Producties maakt het lopende seizoen, tot juni, af. 'Na 21 jaar was het volgens de politie wel een beetje klaar, en daar hebben we begrip voor. We werken nu samen aan een nieuw, breder programma over het politiewerk', aldus Fup Goudswaard, commercieel directeur van Leo de Haas Producties. Juist vandaag werd bekend dat de nationale politie het komende seizoen wel blijft samenwerken met de SBS-programma's Wegmisbruikers en Overtreders. Het stoppen is mede het gevolg van het aangescherpte mediabeleid van de nationale politie. Dit moet een einde maken aan de wirwar van tientallen schijnbaar willekeurige programma’s waar de politie tot nu toe aan meewerkte. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.